حامد کرزی با حضور در سفارت ایران دفتر یادبود شهید رئیسی را امضا کرد افتتاح یک پردیس سینمایی در گلشهرِ مشهد، بزرگترین محله مهاجرنشین ایران مشهد؛ میزبان ششمین «نشست اقتصادی مشهد و هرات» مدیرکل اتباع: مهاجران افغانستانی برای شهید رئیسی سنگ‌تمام گذاشتند | سردار قاآنی به موکب مهاجران افغانستانی در مشهد رفت آغاز موج دوم اخراج اجباری مهاجران افغان از پاکستان هشدار کاظمی‌قمی درباره پیامد‌های تجدید مداخلات بیگانگان در افغانستان قدردانی ذبیح‌الله مجاهد از مواضع ایران در نشست دوحه ۳  روسیه لغو تحریم‌ها علیه طالبان را بررسی می‌کند معاون دبیرکل سازمان ملل: نشست دوحه به معنای عادی‌سازی روابط با طالبان نیست | آموزش دختران خواسته درجه یک جهان است ذبیح‌الله مجاهد: ما آشکارا گفتیم که خواهان روابط خوب با جهان هستیم وزارت خارجه قطر نشست دوحه را فرصتی برای گفتگو‌های معنادار دانست روز دوم نشست دوحه ۳ | جهان نگران تعامل با طالبان از نشست دوحه ۳ چه می‌دانیم؟ پیش ثبت نام دانش‌آموزان اتباع آغاز شد (۱۱ تیر ۱۴۰۳) دیوار کوتاه دانش‌آموزان اتباع | وزیر آموزش‌وپرورش: حضور دانش‌آموزان اتباع دلیل تراکم کلاس‌های درس است + فیلم نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امور افغانستان: انتقال نگرانی‌های تهران درباره افغانستان، از اهداف ما در دوحه۳ است کوله‌پشتی‌ها و پوستر‌ها | روایت انتخاباتی محمدکاظم کاظمی سخنگوی طالبان: امیدوارم هرچه خیر مردم ایران است از صندوق بیرون بیاید + فیلم حضور باشکوه ایرانیان مقیم افغانستان در پای صندوق‌های رأی در ۵ نمایندگی سیاسی ایران آغاز رأی‌گیری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌ جمهوری اسلامی ایران در شهر مزارشریف افغانستان + فیلم
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

۹۵۰۰ سرباز خارجی در افغانستان از چه کشورهایی هستند

  • کد خبر: ۶۴۴۷۹
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۵
۹۵۰۰ سرباز خارجی در افغانستان از چه کشورهایی هستند
هم‌اکنون تحت ماموریت "حمایت راسخ" تحت رهبری ناتو در افغانستان مجموعا ۹۵۹۲ سرباز از ۳۶ کشور جهان در افغانستان حضور دارند و آمریکا با ۲۵۰۰ سرباز در صدر فهرست این کشورها قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خبرگزاری آناتولی در گزارشی نوشت که بعد از آمریکا، آلمان با ۱۳۰۰ سربازی که عمدتا در شمال افغانستان مستقر هستند جایگاه دوم را داشته و ایتالیا با ۸۹۵ سرباز عمدتا مستقر شده در سمت غرب افغانستان رتبه سوم را دارد.

 

در این فهرست همچنین گرجستان با ۸۶۰ سرباز در جایگاه چهارم و انگلیس با ۷۵۰ سرباز استقرار یافته در افغانستان در رده پنجم قرار دارند. در ادامه آنها رومانی با ۶۱۹ سرباز در جایگاه ششم و ترکیه با ۶۰۰ سرباز مستقر در افغانستان در جایگاه هفتم هستند.

 

لهستان، مغولستان، پرتغال، هلند، نروژ، دانمارک، ارمنستان، جمهوری آذربایجان و بلغارستان جزو آن دسته از شرکا و همپیمانان ناتو هستند که دست کم بالغ بر ۱۰۰ سرباز را در راستای ماموریت حمایت راسخ در افغانستان مستقر کرده‌اند.

 

ماه ژانویه سال جاری میلادی ارتش ترکیه مسئولیت نیروی ضربت مشترک با آمادگی فوق‌العاده در ناتو را به عهده گرفته و هزاران سربازش را در حالت آماده باش و آماده برای استقرار در عرض چند روز قرار داد. واحدهایی از جانب آلبانی، مجارستانه، ایتالیا، لتونی، مونته نگرو، لهستان، رومانی، اسلواکی، اسپانیا، انگلیس و آمریکا نیز در این نیرو که بخشی از مجموعه بزرگتری تحت عنوان نیروی پاسخ در ناتو است خدمت خواهند کرد.

 

قرار است در راستای اعلام دولت آمریکا، همه سربازان آمریکایی تا ماه سپتامبر سال جاری میلادی از افغانستان خارج شوند که این با بیستمین سالگرد حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر در آمریکا مصادف خواهد بود.

 

استقرار سربازان خارجی در افغانستان از هفتم اکتبر ۲۰۰۱ زمانی که آمریکا به همراه انگلیس عملیات "آزادی با دوام" را علیه این کشور به راه انداخت شروع شد. بعدا نیروهای بالغ بر ۴۳ کشور عضو ناتو یا شریک با آن به جمع نیروهای آمریکا و انگلیس بعد از ایجاد نیروهای بین المللی کمک به برقراری صلح و امنیت در افغانستان (ایساف) در ۲۰ دسامبر ۲۰۰۱ پیوستند.

 

این درحالی است که چند روز قبل جو بایدن رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که نیرو‌های آمریکایی مستقر در افغانستان در تاریخ ۱۱ سپتامبر این کشور را ترک خواهند کرد. پس از آن ناتو با استقبال از این تصمیم آمریکا زمان خروج نیروهایش از افغانستان را ۱۱ سپتامبر اعلام کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->